Ne sjellim ndryshimin

Formular aplikimi p?r Shkoll?n e LIDERSHIPIT
<div>P?r t? aplikuar p?r Shkoll?n e Lidershipit plot?soni formularin e m?posht?m dhe d?rgojeni me email n? adres?n ton?: <br> ?info@cde.edu.al, <br> ose <br> pran? zyrave tona n? adres?n:<br> <br> Rruga Mustafa Matohiti, <br> Pallati 7, shkalla 1, nr. 1/2<br> Tiran?<br> Tel: +355 4 2247893<br> <br> <a target="_blank" href="/doc/formulare_aplikimi_per_Shkollen_e_Lidershipit.pdf">Shkarkoni formularin ne format PDF</a></div>