Ne sjellim ndryshimin

Te gjitha diskutimet!

04/07/2012  Drita Hodo, M?sues
Bullingu eshte nje fenomen qe shfaqet ne te gjitha shkollat pavaresisht se sa ajo mund te duket e kapshme nga mesuesit. Mesuesit kujdestar jane me ne dijeni te sjellejeve agresive ne klase e shkolle. Prandaj pajisja e tyre me teknika dhe metodologji per menaxhimin e bullingut ne shkolla eshte nje ndihme e madhe qe i jepet nxenesve, familjeve dhe shkolles ne vencanti.
23/11/2012  Shpresa , M?sues
Une jam mesuese ne nje nga gjimnazet e qytetit te Tiranes. Agresiviteti ne shkolle eshte nje teme qe ne mesuesit merremi pak, ose ne rastet kur ne jemi present. Mendoj qe ne moshen e nxenesve gjimnaziste, mund te ndodhe agresiviteti nepermjet internetit, si bisedat ne facebook. etj. eshte shume e veshtire te punosh per uljen e agresivitetit ne shkolla, pasi nje pjese e tij shfaqet ne formen indirekte. Njohja e te gjitheve ne mesuesve me metodat e trajtimit kundre...
17/12/2012  andi , Nx?n
Bullingu ne shkolla eshte nje gje e cila ndodh pergjithesisjt me nxenesit qe duan te hiqen si te forte perpara te tjeterve. apo fakti qe zihen me njeri tjetrin per pune vajzash. eshte mire qe mesuesit te punojne me shume me nxenesit e shkolles. Futja e te huajve ne shkolle eshte ndaluar nga drejtoreesha e shkolles. por ata jane jshte mureve rrethuese te shkolles. te diskutosh per kete problem, jo te gjithe te mbeshtesin. por mendoj se projekti juaj, i cili administroi...
12/04/2013  Arta , Tjet
Une jam nje punonjese qe jam marre me investimet -ngritjen apo rikonstruksionin e godinave shkollore. Pershendes kete iniciative te ndermarre per uljen e nivelit te agresivitetit ne shkolla. Dua te theksoj se nje fushe e rendesishme ne luften ndaj bullingut eshte edhe pershtatja e ambjenteve shkollore ne mbrojtje te nxenesve ndaj te cilet ushtrohet dhuna.