Ne sjellim ndryshimin

Te gjitha diskutimet!

23/11/2012  Shpresa , M?sues, Tirane
Une jam mesuese ne nje nga gjimnazet e qytetit te Tiranes. Agresiviteti ne shkolle eshte nje teme qe ne mesuesit merremi pak, ose ne rastet kur ne jemi present. Mendoj qe ne moshen e nxenesve gjimnaziste, mund te ndodhe agresiviteti nepermjet internetit, si bisedat ne facebook. etj. eshte shume e veshtire te punosh per uljen e agresivitetit ne shkolla, pasi nje pjese e tij shfaqet ne formen indirekte. Njohja e te gjitheve ne mesuesve me metodat e trajtimit kundre agresivitetit eshte ne perfitim te shkolles dhe te arritjeve te nxenesve