Ne sjellim ndryshimin

<b>Qendra p?r Arsim Demokratik</b> ?sht? organizat? profesionale dhe e pavarur jofitimprur?se, q? mb?shtet ndryshimet dhe zhvillimin e arsimit duke kryer nj? s?r? veprimtarish intelektuale n? fush?n e konsulenc?s, k?rkimit, trajnimit, lidershipit, menaxhimit arsimor dhe botimeve, q? nxisin t? menduarit kritik, t? nx?n?t aktiv dhe afatgjat? p?r t? gjith? qytetar?t e nj? shoq?rie demokratike. <br><br> <b>Adresa:</b><br> Rruga Jordan Misja,<br> Pallatet Genner 2, <br> Tiran?<br> Email: info.cde@cde.edu.al<br> <br> Sekretaria:<br> Tel: +355 44 50 90 12 /068 60 80 789 <br> <br> Recepsioni:<br> Tel: +355 44 50 90 13/068 20 44 330 <br>Agresiviteti nė mjediset shkollore duhet tė menaxhohet nga nxėnėsit dhe mėsuesit e shkollės - praktika dhe mendime


Diskutimet e fundit
Arta
(Tjet)
Une jam nje punonjese qe jam marre me investimet -ngritjen apo rikonstruksionin e godinave shkollore. Pershendes...
andi
(Nx?n)
Bullingu ne shkolla eshte nje gje e cila ndodh pergjithesisjt me nxenesit qe duan te hiqen si te forte perpara te...
...